Om Synergy Worldwide

Synergy WorldWide’s rykte bottnar i forskning & vetenskapliga upptäckter och bygger på gedigen framgång på världsmarknaden med verksamhet i fler än 28 länder.

Synergy Wordlwides mål är att förbättra människors liv över hela världen genom att tillhandahålla de mest innovativa och högkvalitativa hälsolösningarna.

 

Synergy WorldWide grundades 1999 och är sedan 2000 ett helägt dotterbolag till Nature´s Sunshine Products (NSP), en börsnoterad branschjätte som har funnits sen 1972.

NSP tillverkar alla Synergy’s produkter, där ett helt forskarteam samarbetar med Synergy för att övervaka utformning, tillverkning och produktion av alla produkterna.

 

Företaget är utnämnt till ett av USA’s 100 mest pålitliga företag av tidskriften Forbes.

 

Synergy anammar gärna nya tekniker, testprocedurer och tillverkningsprocesser. Tack vare teamet av erfarna vetenskapsmän och forskare och det toppmoderna Hughes Center for Research and Innovation, kommer Synergy’s produkter att hjälpa dig att nå din fulla potential när det gäller din hälsa.

 

Synergy finns idag bl.a. i Australien, Österrike, Kanada, Tjeckien, Danmark, Finland, Tyskland, Hongkong, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Korea, Malaysia, Nederländerna, Norge, Filippinerna, Polen, Singapore, Spanien, Taiwan, Thailand, USA, Storbritannien och Sverige.

 

I februari 2018 öppnades det nya Europakontoret i Spanien, där nu kundtjänst för bl.a. Sverige finns.

Visste du att det endast finns 10 st patenterade kosttillskott i hela världen?
Synergy WorldWide äger samtliga av dessa.

Kvalitetssäkring

Genom fler än 600 unika test garanterar Synergy renheten, styrkan och säkerheten hos varje produkt som företaget tillverkar. Från början till slut ser vi till att allt är av högsta kvalitet. När det gäller din hälsa är bara det bästa gott nog.

När du ser Synergy-logotypen kan du vara säker på att den står för unika livsförändrande produkter som utformats utifrån våra kunders behov. Alla våra exklusiva sammansättningar uppfyller de högsta tekniska kraven, där vi använder oss av den mest avancerade tekniken och ingredienserna. Alla dessa produkter samverkar för att förbättra din hälsa.

För att utforma överlägsna produkter börjar vi med uttömmande forskning och utveckling i ett av USA:s bästa laboratorie. Vi reser världen runt för att hitta de hälsosammaste råvarorna och färskaste ingredienserna. Alla råvaror måste möta mycket höga krav. Vi tillämpar de senaste metoderna och tekniken för kvalitetssäkring.

År 2002 invigde NSP en ny, modern tillverkningsanläggning, med system och kvalitetssäkringsmekanismer av samma höga standard som ställs på läkemedelsbranschen. Inget annat tillskottsföretag är lika inriktat på detaljerna och insisterar på lika hög tillverkningskvalitet som Synergy.

  • Produkterna tillverkas i en GMP-certifierad anläggning i USA, för Synergy Worldwide Europe B.V., och skickas till Sverige direkt från Europalagret i Nederländerna.
  • Synergy’s forskningsavdelning består av professorer, biologer, kemister och forskare med flera årtiondens erfarenhet av kosttillskott och hälsoprodukter.
  • Företaget investerar tiotals miljoner kronor varje år i forskning och kvalitetstestning av världsklass, för att säkerställa renheten och effektiviteten i Synergy’s produkter.
  • Produkterna säljs endast via distributörer.

Upptäck din fulla hälsopotential med vetenskapligt grundade produkter, och hur våra överlägsna sammansättningar dramatiskt kan förbättra ditt liv!