Om Synergy Worldwide

Synergy’s rykte bygger på gedigen framgång på världsmarknaden med verksamhet i fler än 25 länder.

 

Synergy är ett helägt dotterbolag till Nature´s Sunshine Products (NSP), en börsnoterad branschjätte som grundades år 1972. NSP tillverkar alla Synergy-produkter där forskare samarbetar med Synergy för att övervaka utformning, tillverkning och produktion av alla produkterna.

Företaget är utnämnt till ett av USA’s 100 mest pålitliga företag av tidskriften Forbes.

 

Företaget finns idag bl.a. i Australien, Österrike, Kanada, Tjeckien, Danmark, Finland, Tyskland, Hongkong, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Korea, Malaysia, Nederländerna, Norge, Filippinerna, Polen, Singapore, Spanien, Taiwan, Thailand, USA, Storbritannien och Sverige.

 

Kvalitetssäkring

Genom fler än 600 unika test garanterar Synergy renheten, styrkan och säkerheten hos varje produkt som företaget tillverkar. Från början till slut ser vi till att allt är av högsta kvalitet. När det gäller din hälsa är bara det bästa gott nog.

När du ser Synergy-logotypen kan du vara säker på att den står för unika livsförändrande produkter som utformats utifrån våra kunders behov. Alla våra exklusiva sammansättningar uppfyller de högsta tekniska kraven, där vi använder oss av den mest avancerade tekniken och ingredienserna. Alla dessa produkter samverkar för att förbättra din hälsa.

För att utforma överlägsna produkter börjar vi med uttömmande forskning och utveckling i ett av USA:s bästa laboratorie. Vi reser världen runt för att hitta de hälsosammaste råvarorna och färskaste ingredienserna. Alla råvaror måste möta mycket höga krav. Vi tillämpar de senaste metoderna och tekniken för kvalitetssäkring.

År 2002 invigde NSP en ny, modern tillverkningsanläggning, med system och kvalitetssäkringsmekanismer av samma höga standard som ställs på läkemedelsbranschen. Inget annat tillskottsföretag är lika inriktat på detaljerna och insisterar på lika hög tillverkningskvalitet som Synergy.

  • Produkterna tillverkas i en GMP-certifierad anläggning i USA, för Synergy Worldwide Europe B.V., och skickas till Sverige direkt från lagret i Nederländerna.
  • Synergy’s forskningsavdelning består av professorer, biologer, kemister och forskare med flera årtiondens erfarenhet av kosttillskott.
  • Företaget investerar tiotals miljoner kronor varje år i forskning och kvalitetstestning av världsklass, för att säkerställa renheten och effektiviteten i Synergy:s produkter.
  • Produkterna finns inte tillgänglig på apotek, i kedjor etc.dom säljs endast via distributörer.

Upptäck hur våra överlägsna sammansättningar dramatiskt kan förbättra ditt liv!

Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakta mig här.

Henrik Schough, Distributör

Synergy ID: 1940121